Verzend/betaal informatie

Standaard is de verzendtijd 1-2 werkdagen. We leveren op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Voor producten met een eigen opdruk is de levertijd doorgaans 2 weken na akkoord van de digitale drukproef.

Verzendtijden indien het bestelde product op voorraad is: *

 NederlandBelgiëEuropa overigKosten
Brievenbusenvelop1-2 werkdagen1-5 werkdagen2-15 werkdagenGratis
Pakket1-2 werkdagen1-3 werkdagen2-15 werkdagenGratis


* Verwachte aankomst, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 

Betaal informatie:
Het is mogelijk om te betalen doormiddel van Ideal, Mister Cash, DirectEbanking, paypal en een overschrijving.
Meer informatie:

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Knab, Bunq, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen. Nadat u een product heeft gekozen:

Kies iDEAL als betaalmethode

  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
  • Meer informatie over ideal kunt u vinden op http://www.ideal.nl

 

Mister Cash
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België.
Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragern bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld op te nemen bij een geldautomaat. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende geld op uw bankaccount staat. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn zeer strenge veiligheid systemen welke onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u gelijk op uw online bankafschrift. Dit voorkomt dat u niet meer weet wat u heeft uitgegeven, u houdt continue overzicht over uw uitgaven.
Kijk voor meer informatie over Mister Cash op http://www.mistercash.org/ 

 

DirectEbanking
Ook bekend onder Sofortbanking.
Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller. sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening
Meer informatie over DirectEbanking / Sofortbaking kunt u vinden op https://www.payment-network.com/deb_com_nl 

 

PayPal
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Betalen met PayPal is geheel gratis!

- Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
​- Altijd veilig kopen of verkopen.
- PayPal garandeert Kopersbescherming
- Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)

Voor meer informatie over Paypal kunt u  kijken op http://www.paypal.nl

 

 

Achteraf betalen / overschijving
Achteraf betalen is voor bedrijven, scholen en andere instellingen geen enkel probleem. Direct na het bestellen ontvangt u per email een factuur. De factuur kunt u tot 4 weken na ontvangst van de goederen voldoen. Helaas is het door diverse fraude gevallen niet meer mogelijk om als particulier achteraf te betalen.